thelifeofnisan.blogg.se

2013-09-29
17:12:35

Stallet
Tja!
Sitter på stallet och har ledigt några super söta barn. Den första jag ledde var så himla söt hon pratade HELA TIDEN så söööt❤❤ men när jag kommer hem blir det att göra en ny video❤❤👍👍

2013-09-28
11:28:30

shoppa
Hej alla bloggläsare idag ska jag och mamma till hööks mm för att kolla på lite grejer så det kommer upp en haul sen förmodligen på youtube. Jag ska kolla på ett par ridbyxor och lite andra saker till vintern men vi kanske ska till tre hästar om vi hinner för det stänger kl 2 men vi får se. Nu laddades en av dagens video upp på Youtube för den ville inte läggas ut igår så jag försökte idag i stället:-) men vi får se vad som händer idag men hej då:)

2013-09-27
22:06:32

youtube
Hej!
Jag har skapat denna bloggen för att jag gjorde wn liten Youtube kanal samtidigt och jag tycker att det är kul om man inte bara behöver göra videosar varje dag utan att t.ex.göra inlägg på bloggen dagligen vilket jag kommer att göra nu med och jag ska också försöka göra videos på Youtube om ni vill det och denna bloggen kommer handla om min vardag och stallet för det mästa men ni väljer ju också såklart vad jag ska göra för videos och inlägg på bloggen men om ni undrar någonting så är det bara att fråga i kommentarerna. Men min YouTube kanal heter samma som bloggen ("TheLifeOfNisan") så kolla järna in den med så får ni järna också följa mig på instagram där jag heter DeniceFriberg01 så tack för att ni läser denna blogg :-)
 

2013-09-27
14:13:14

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.